Bättre byggare

Uppdaterad byggvy och funktion i Selfpoint

Selfpoints processbyggare, formulärbyggare och vybyggare har fått en uppdatering! De nya versionerna är både enklare att använda och gjorda för att likna slutprodukten så mycket som möjligt, så att det blir tydligt hur resultatet kommer att se ut för slutanvändaren. De allra vanligaste funktionerna har vi lyft fram i respektive byggare och gjort mer lättillgängliga för en bättre användarupplevelse.

Byggarna har även blivit mer responsiva. Vi rekommenderar fortfarande att använda en dator vid själva byggandet, men saknar du den möjligheten så kan du ändå hantera byggvyn både via surfplatta och smart mobiltelefon.

Det finns också bra förutsättningar för att tillgänglighetsanpassa slutprodukten. Komponenter för tillgänglighetsanpassning kommer att märkas upp tydligt så man enkelt hittar dem.

Dessa uppdateringar finns tillgängliga i senaste versionen av Selfpoint.

Bild av process med tillstånd och kopplingar

Exempel på hur en process ser ut i den nya processbyggaren.