Selfpointdagarna 2018

Den 20 och 21 september arrangerar vi Selfpointdagarna på Sankt Gertrud i Malmö. Det blir presentation av Selfpoint och nyheter i verktyget, mingel, inspiration, kundcase, workshops, diskussioner och ny kunskap med mera. Ni får även möjlighet att dela idéer med andra Selfpointanvändare och diskutera med oss på Selfpoint. Vi kommer att både ha roligt, lära oss mycket och äta gott!

Dag 1, Torsdag 20/9:
Registrering börjar 9.15, Förmiddagsfika serveras från 9.30.

10.00 samlas vi i lokalen och hälsas välkomna. Under dagen får vi bland annat lyssna på några av våra kunder som delar med sig av Inspirerande idéer och insikter. Vi får höra vad vår arkitekt tänker om utvecklingen av Selfpoints produkter och nyheter i verktyget, samt lyssna på en spännande gästföreläsare som pratar om digitalisering och förändring.

Dagen avslutas kl. 16, men vi ses igen 17.30 för att tillsammans njuta av en god middag och kvällsunderhållning. (mellan 16.00-17.30 finns tid att checka in på hotell, se en bit av Malmö eller helt enkelt stanna kvar och umgås)

I priset ingår:

  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Middag & kvällsevenemang

Dag 2, Fredag 21/9:
Vi möts igen kl. 09.15, förmiddagsfika serveras från 9.30.

Kl. 10.00 samlas vi för kreativa utbyten i form av workshops, diskussioner och mer spännande kundcase. Kl. 12.00 avslutar vi Selfpointdagarna för i år – glada, och fyllda med ny kunskap och inspiration!

I priset ingår:

  • Förmiddagsfika

Mer detaljerat program kommer!

Pris
1995 kr ex. moms om du bokar senast 19/8.
2495 kr ex. moms mellan 20/8 och 10/9.

Boka din plats redan nu!

Hotell?

Glöm inte att boka hotell om du behöver det. Om du vill ha tips på hotell i närheten, skicka ett mail till kristian.lindsjo@selfpoint.se. Konferensen är på Sankt Gertrud Konferens, och vi kommer att hålla oss däromkring.

Nyfiken på Sankt Gertrud? Läs mer på https://www.sanktgertrud.se/.