fbpx

Inspirationsdag i Ystad

I slutet av november arrangerade Ystads kommun, Kristianstads kommun och Selfpoint en inspirationsdag om e-tjänster och digitalisering i kommuner. Syftet var att komma ut till verksamheterna och fånga intresset hos de potentiella nya kunder som inte hade möjlighet att delta på Selfpointdagarna i september. Representanter från fem olika kommuner kom och lyssnade och utbytte kunskap och erfarenheter.

Dagens inleddes av våra arkitekt Mathias, som Ulf står vid en storbild och presenterar Ystads kommunpresenterade Selfpoint som företag och produkt. Därefter delade Kristianstads kommun med sig utav sin digitala resa med Selfpoint, som bland annat innebär framtagandet av den interna tjänsten Reset password och flera externa e-tjänster för kommunens medborgare.

Även Ystads kommun berättade om sina erfarenheter i digitaliseringsarbetet med speciellt fokus på vikten av att få med sig verksamheterna tidigt i arbetet. De delade även med sig av hur de arbetat med processer och strategier.

Innan lunch fanns det även tid för en frågestund med mycket bra frågor ifrån kommunerna. Exempelvis hur man ska tänka kring processerna, vad plattformen egentligen kan göra och vilka integrationer som finns.

Selfpoints COO Fredrik och VD Kristian avslutade med att berätta om hur vi på Selfpoint arbetar i våra projekt och med våra kunder. Därefter var det dags för en god lunch med ytterligare möjlighet att ställa frågor.

En riktigt trevlig och uppskattad dag, helt enkelt!

Är ni intresserade av att arrangera något liknande? Kontakta oss!