fbpx

Färdiga e-tjänstepaket

Paketerade e-tjänster

En man slår in ett paketJust nu jobbar vi på Selfpoint med att paketera färdiga e-tjänster som du som kund kan köpa till plattformen. E-tjänsterna har specifika funktioner som är högt efterfrågade och levereras färdiga med formulär, process, integrationer och design.

De tjänster vi kommer att paketera är sådana som många har nytta av, antingen för att de kan effektivisera för många olika verksamheter eller för att de tar hand om de krav som flertalet verksamheter har gemensamt (exempelvis förfrågningar kring personuppgifter enligt GDPR).

I dagsläget har vi ett fåtal färdigpaketerade tjänster, men vi kommer att ha försäljningen i full gång i april. På sikt kommer du att kunna hitta e-tjänsterna i vår kommande tjänstekatalog.

Vid leverans sätter vi upp e-tjänsten i er Selfpointmiljö och anpassar den så att den fungerar hos er. Vid överlämning får ni en utbildningsgenomgång av hur tjänsten fungerar. E-tjänsterna kommer att säljas till fastpris och en månadskostnad beräknad enligt olika modeller beroende på e-tjänst. Support ingår.