fbpx

Nu satsar Hässleholm på kvalitetshöjning

Flygvy över Hässleholm

Foto: fotografdaniel.se

Hässleholm är en kommun med ca 50 000 invånare och de, precis som alla andra svenska kommuner, står inför kravet att digitalisera. För Hässleholms kommun är det viktiga att höja kvalitén på sin service mot medborgarna och attrahera medborgarna med smarta e-tjänster. Men det är inte bara viktigt att medborgare kan nå kommunens tjänster varifrån de vill och när de vill, utan även att hela ärendeprocessen digitaliseras.

Med en e-tjänsteplattform ska medborgarna hitta alla e-tjänster på ett och samma ställe där de känner igen sig och tydligt ser att avsändaren är Hässleholms kommun. En annan fördel är att kommunens anställda ska kunna hitta och hantera den information medborgarna skickat in utan att behöva leta på olika ställen.

Läs mer om Hässleholms kommuns visioner och digitaliseringsresa.