fbpx

Hampus Jarleborn – Systemutvecklare

Träffa Hampus J!

Vi har en Hampus till! Denna jobbar dock i den andra änden, med backend-programmering. Dagarna långa skriver Hampus J kod, men då och då håller han även i utbildningar inom Selfpoint, tillsammans med Hampus W. Att arbeta med backend innebär att Hampus programmerar det som händer på servern och inte det som syns direkt utåt i användargränssnittet. Han jobbar mycket med integrationer och händelser kopplade mot andra interna och externa system, så som BankID, e-post och ärendehanteringssystem.

Hampus är uppväxt i flera olika orter i Skåne, exempelvis Södra Sandby, Lund och Höör. Men skåning är han som sagt, och det hörs! Han har dock bott i Kalmar också en sväng för att läsa programmering i tre år. Valet föll på programmering för att det var kul att skriva kod som får något att hända.

Hampus blev klar med sina studier i juni 2017 och efter att ha kört sopor på Skånes universitetssjukhus ett tag så började han på Selfpoint den 1 november samma år. Här är han involverad i alla uppsättningar av nya plattformar till nya kunder. Därför har han jobbat med de flesta av våra kunder och många av er har fortfarande kontakt med Hampus då och då.

Vi är glada att Hampus numera håller sig inom Skåne även om han fortfarande hoppar runt. Den 24 december 2018 (ett datum som kanske känns bekant av andra anledningar) flyttade han från Lund till Malmö. Närmare jobbet alltså. Här på Selfpoint trivs han med att vara inblandad i många olika projekt. Det ger en lärorik inblick i hur olika kunder jobbar. Hampus tycker också om att ha ett varierande arbete och mycket eget ansvar. En bonus med att hålla i våra utbildningar är att han får komma ut och se mer av Sverige och träffa många utav våra kunder.

När han jobbar med hörlurarna på så är det alltid hiphop och enbart hiphop han lyssnar på. När han inte jobbar alls så ”ränner” (skånska för ”springer” alltså) han på hiphop-konserter och träffar vänner över hela Sverige. Eller så sysslar han med en annan av sina hobbies: tittar på wrestling!