fbpx

Vår nya kunskapsbank

The Selfpoint Wiki

Nu har The Selfpoint Wiki varit igång i nästan en månad!

The Selfpoint Wiki är platsen som ersatt vår användarmanual. Där hittar du all information som fanns i manualen, men också vanliga frågor, kända fel, felsökningsartiklar, instruktionsartiklar med mera.  Vi vet att många av våra kunder har varit inne och kikat och vi hoppas att ännu fler snart hittar in och får användning av den.

Efter lanseringen av kunskapsbanken så skickade vi ut en enkät för feedback. Vi har mottagit en del svar på den och även fått feedback vid sidan om, vilket vi verkligen är tacksamma för!

Feedbacken ligger som grund för Jessicas fortsatta arbete med att kolla igenom dubbelinformation och tänka om kring sortering. För att göra kunskapsbanken enklare att hitta i ska den tydligare matcha Selfpoints administrationsportal när det gäller rubriker och orientering.

Förbättring av kunskapsbanken och uppdatering av artiklarna är ett löpande arbete. Fram tills lanseringen flyttades manualen över till kunskapsbanken. Nu kommer fokus vara på att fylla på med den information som saknades i manualen, sortera och uppdatera. Exempelvis är informationen om komponenter något knapphändig just nu, eftersom det just nu utreds vilka komponenter som ska finnas kvar i plattformen och vilka som ska bort.

Sedan kunskapsbankens lansering har bland annat informationen om hur man skapar strömmar utvecklats, samt exempel i olika instruktionsartiklar tillkommit.

Om du har idéer, önskemål eller en åsikt du vill dela med dig av, eller om du saknar länk till The Selfpoint Wiki, kontakta oss via support@selfpoint.se.