Vi söker en applikationsansvarig

Selfpoint Sverige AB är i stark tillväxt och söker nu en applikationsansvarig med fokus på kravhantering, resursplanering, test och support. Detta är en spännande tjänst som ger rätt person stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Tjänsten är av teknisk karaktär där du blir involverad i utvecklingsprojekt, kravställning, funktionstestning, dokumentation, release och konfiguration. I rollen ingår också att vara en del av vår 2nd line-support för att stötta och supportera våra kunder och den operativa verksamheten samt vara en kunskapsresurs till hela organisationen.

Som Applikationsansvarig hos oss koordinerar och resursplanerar du vårt utvecklingsteam för att ro våra leveranser i hamn inom givna tidsramar. Utvecklingsteamet består av systemutvecklare, applikationstestare och supportmedarbetare.

Du kommer att driva våra leveranser framåt genom att:

  • Koordinera och planera projekt och resurser.
  • Utveckla och förfina interna rutiner/processer för att optimera leveranserna.
  • Kvalitetssäkra leveranser, granska och följa upp kravspecifikationer.
  • Aktivt deltaga vid kundmöten.
  • Koordinera releaser tillsammans med utvecklingsteamet.
  • Sammanställa, koordinera och prioritera utvecklingsinsatser utifrån kunders behov och tekniska krav.

Din profil

Vi söker dig med flera års erfarenhet av arbete inom IT-branschen, som har en förståelse för teknik samt verksamhetsnyttan den ger våra kunder. Kanske har du tidigare jobbat med tekniken och känner att du vill ta nästa steg och utveckla din organisatoriska förmåga.

Du är en strukturerad person som är duktig på att planera och koordinera många pågående projekt/leveranser så att det blir bra både för oss och för kunden. Du har eget driv, tycker om ansvar, är bra på att skapa förtroende, gillar kundkontakt och trivs med att vara ute hos kund.

Meriterande:

  • Utbildning inom systemutveckling från universitet/högskola.
  • Erfarenhet av leveransansvar, projektledning, processutveckling.
  • Kunskaper om applikationstest, applikationsutveckling och kundsupport.

Om Selfpoint

Selfpoint är ett entreprenörsdrivet och innovativt bolag som ligger i framkant med tekniken och har många spännande kunder. Hos oss får du professionella medarbetare med mångårig erfarenhet av IT-branschen samtidigt som du får verka i en platt organisation med stor frihet under ansvar.

Resor förekommer men merparten av arbetet sköts från vårt kontor i Malmö.

Omfattning: Heltid.

Frågor eller ansökan (CV + personligt brev) skickas till Kristian.lindsjo@selfpoint.se senast 2 april.

<< Tillbaka till våra lediga tjänster