fbpx

Selfpointdagarna 2019

Den 3 – 4 oktober arrangerar vi Selfpointdagarna på Sankt Gertrud i Malmö. Temat är Hållbarhet genom digitalisering och det blir en härlig blandning av underhållning, kunskap och inspiration!

Hållbarhet har varit på tapeten ett tag. Medvetenheten om att miljöfrågan är en global fråga som kräver genomgående samhällsförändringar är större än någonsin, men hur gör man? Hur går vi från medvetenhet till konkreta initiativ i våra verksamheter och arbetsliv? Ser vi några effekter av klimatpåverkan i vår vardag redan nu?

Vi bjuder på klimatspaning med Mats Andersson från SMHI, cirkulär hantering av IT med Atea, digitala trender, nyheter i Selfpoint och hur plattformen bidrar till ett mer hållbart arbetssätt. Vi får lyssna, diskutera och inspireras av några utav våra kunder som berättar om sina verksamheter – hur de förberett och genomfört sina digitaliseringsresor. Dessutom blir det trevligt mingel och nätverkande.

Du kommer att gå därifrån med bredare nätverk, nya insikter, idéer och verktyg.

Torsdagen 3/10 kör vi heldag med middag och kvällsunderhållning. Fredagen 4/10 är det halvdag med workshop. Detaljerat program kommer!

Priser

Hela paketet/båda dagar – 2495 kr exkl. moms
Enbart torsdag – 1695 kr exkl. moms
Enbart fredag – 995 kr exkl. moms