fbpx

Digitaliseringsdagarna 2019

Fredrik, Kristian och Mathias reste till Visby för att delta i Digitaliseringsdagarna den 6-8 maj.

Många var intresserade av Selfpoint och vi hade möjlighet att demonstrera plattformen live. Vi visade direkt i plattformen hur det ser ut och hur det fungerar att bygga e-tjänster i Selfpoint. Vi träffade också många befintliga kunder vilket alltid är roligt och ger värdefull input. Många visade intresse för våra färdiga e-tjänster som Skolstart, Handräckning, Skolskjuts med flera.

– Det var en fantastisk möjlighet att träffa kunder, intresserade från olika kommuner och andra utställare inom branschen. Det var bra uppslutning och roligt att träffa alla, säger vår VD Kristian.

De ca 200 besökarna var främst representanter från många utav Sveriges kommuner, men även internationella gäster från KommITs motsvarigheter i andra länder. Utställarna var leverantörer av olika digitaliseringslösningar.

Digitaliseringsdagarna hade ett bra upplägg med en utställningsdel där man kunde gå runt och prata med folk i montrarna. Det erbjöds också intressanta föreläsningar om allt möjligt inom digitalisering, där vi kunde gå och lyssna på både kommuner och leverantörer för att höra om olika projekt och vad som är nytt i ämnet.

– Det var kul att se Visby och att vistas i den speciella miljön. Trevlig stämning och trevliga arrangemang som till exempel den så kallade riddarmiddagen som arrangerades i St Nicolai ruinen, berättar vår COO Fredrik.

Under middagen delades det dessutom ut olika priser och vi passar på att säga grattis till alla vinnare, men främst till vinnaren av Årets IT-profil som är en utav våra kunder – Christina Larsson, IT- chef i Ale kommun!

Vi riktar också ett stort tack till KommITs som skapat ett utmärkt evenemang.