fbpx

Instruktionsfilmer

Nyhet i kunskapsbanken!

Så här kan en instruktionsartikel med film se ut

Vi arbetar vidare med vår nya kunskapsbank The Selfpoint Wiki och kan nu presentera en efterlängtad nyhet – instruktionsfilmer!

I dagsläget har vi ca 30 stycken instruktionsartiklar med text och bild i vår kunskapsbank. Vi har sett att de inte alltid är tillräckligt att förklara med bild och text, utan det finns ett behov av att få se hur man gör. För att både kunna förklara och visa hur man använder Selfpoint på ett mer visuellt och smidigt sätt har vi nu skapat instruktionsfilmer.

Med hjälp av Kristianstads kommuns input på hur en bra artikel kan se ut har vi valt att behålla artiklarna som de är, med bild och text, men också komplettera med en textad film. Så här långt har filmer tillkommit i 11 instruktionsartiklar. Filmerna ligger längst ner i artiklarna. De är korta, textade, innehåller stegvisa instruktioner och är nedladdningsbara ifall du vill spara dem på din dator.

Planen är att lägga in filmer i så många som möjligt av de 30 instruktionsartiklarna, med undantag av eventuella artiklar där det inte går att visa hur man gör via filmer på ett tillfredsställande sätt.

Gå gärna in i kunskapsbanken och titta! När du ändå är där är vi tacksamma om du gillar de artiklar du tycker om och ogillar de artiklar som du anser har ett behov av uppdatering, ändring, eller tillägg. Vi tar också gärna emot feedback via support@selfpoint.se, eller skicka ett mejl om du behöver få länken till kunskapsbanken.